Avtoličarstvo in avtokleparstvo

Za avtoličarstvo je v današnjem času pomembna izbira ustreznih delovnih orodij. Vsa karoserijska popravila izvajamo v skladu s strogimi standardi kakovosti. Uporabljamo najnovejšo tehnologijo na področju barvanja. V lastni mešalnici barv pripravimo barve identične originalom. Ko je vaše vozilo poškodovano, zahteva natančno kombinacijo tehnologije in strokovne obdelavo. Z uporabo najsodobnejše tehnologije in postopkov popravil. V kombinaciji sodobne tehnologije, pravilnega postoka popravila in natančnim karoserijskim popravilom, vam saniramo vozilo na prvotni raven udobja, varnosti in zmogljivosti. Pri sprejetju vašega vozila imamo usposobljen kader, ki vam bo znal ustrezno svetovati pri prijavi zavarovalniškega primera in sanaciji vozila. Ob popravilo vozila vam naši prodajni svetovalci razložijo in pokažejo, kaj in na kakšen način se je saniralo poškodbo na vašem vozilu.

Avtokleparske storitve zajemajo manjše ali večje karoserijske popravke. V naši sodobni kleparsko ličarski delavnici vam bomo strokovno odpravili vse poškodbe, ki so nastale na vašem vozilu.

Avtokleparstvo

Pred popravilom

Po popravilu

Postopek popravila

Popravilo udrtin od toče in udarcev na avtomobilu

Poškodbe toč vam odpravimo s tehniko PDR (hladno popravilo brez lakiranja). PDR je inovativna tehnika za popravilo udrtih karoserijskih primerov brez lakiranja. Tovrstna tehnika nam pomaga, da lak na vozilu ni poškodovan. Tehnika je zelo primerna za popravila toče, udarci na parkirišču, manjše nepravilnosti v strukturi barve vozila. Poškodbe, ki so nastale iz notranje strani saniramo z posebnim orodjem, ki z pritiskom oblikuje do izvirne oblike. Na mestih, kjer udrtine ni mogoče doseči iz notranje strani, se uporablja dodatno izvlečeno orodje. 

Vzemite si čas in si rezervirajte termin za cenitev, ogled oz. popravilo vašega vozila.

Pred popravilom

Po popravilu

Cenitev poškodovanih vozil

Vse na enem mestu!

Naredili smo korak bližje k našem sloganu “Vse na enem mestu za vaše vozilo” in našim strankam tako prihranili čas in denar. Pri nas lahko uredite zavarovalniška popravila na enem metu.

Za cenitev in prijavo škode se potrebuje:
– Prometno dovoljenje
– Vozniško dovoljenje
– Zavarovalno polico
– Evropsko poročilo
– Policijsko poročilo
– Vaše vozilo za fotografiranje poškodbe

Pomagali vam bomo urediti vse potrebne formalnosti z zavarovalnico za uveljavitev škode.

Pri popravilu vašega vozila vam zagotovimo originalne nadomestne dele za katere velja garancija proizvajalca. Za čas popravila vam omogočimo nadomestno vozilo, ki ga lahko koristite preko zavarovalnice, avtomobilske asistence ali samoplačniško.

Vrste poškodb, ki jih odpravljamo:
– Prometna nesreča, ki se uveljavljajo iz kasko zavarovalne police
– Poškodbe toče
– Poškodbe iz naslova vandalizma oz. parkirišča
– Poškodbe povzročene s strani divjadi
– Poškodbe stekla, platišč
– Poškodbe svetlobnih teles in vzvratnih ogledal zaradi zunanjih dejavnikov

Strokovno in kakovostno

Popravilo vašega vozila bo opravljeno strokovno, kakovostno in v skladu s strogimi standardi proizvajalcev, ki jih zastopamo.

  Prijava škode

  Z veseljem vam pomagamo

  id:polje placeholder "Izberite zavarovalnico*"

  Strinjam se s pogoji zapisanimi pod Izjava o zasebnosti

   Kontaktirajte nas!

   Z veseljem vam pomagamo

   Strinjam se s pogoji zapisanimi pod Izjava o zasebnosti