Opel servis

Ikona servis vozil opel

Akcijska servisna ponudba

Velja izključno za znamko OPEL

Popust za stranko
Starost vozila  Nadomestni deli Storitev           Olje            
-3 10% 10% 10%
3+ 10% 10% 10%
4+, 5+ 32% 10% 10%
6+ 32% 10% 20%
7+ 32% 10% 30%
AC Trobec opel akcija servis 2021 pregled vozila

Vedno naj bo varnost v prometu na prvem mestu. Zato zanjo ne sklepajte kompromisov. Obiščite pooblaščene Opel servise, kjer lahko opravite pregled vozila in tako poskrbite za 100% pripravljenost vašega vozila na zimo. Prepustite skrbi nam. Za 10 € pregledamo ustreznost vašega vozila po 25 točkah in dopolnimo tekočine. Pomanjkljivosti s poročila pregleda odpravimo z 10% popustom. Zaupajte nam vaše vozilo in uredili vam ga bomo za varna potovanja pozimi.

AC Trobec opel akcija servis 2021-pnevmatike

Ne pustite, da vas presenetita sneg in led. Pravočasno poskrbite za dobre zimske pnevmatike na svojem vozilu! Ugodno ponudbo preverite v servisih Opel. Hramba vaših pnevmatik do naslednje sezone (6 mesecev) že od 24 €.

AC Trobec opel akcija servis 2021-brisalci

Imejte vetrobransko steklo vedno do potankosti čisto. Le tako boste lahko pozorno spremljali promet in poskrbeli za varnost. V servisih Opel izkoristite 40% popust na metlice brisalcev.

AC Trobec opel akcija servis 2021-akumulator

Kako zoprno je, če vam vozilo ne vžge, ravno takrat, ko se vam najbolj mudi. Bodite hitrejši in zagotovite svežo energijo svojemu vozilu. Priskrbite si nov akumulator z 2-letno garancijo za brezhiben vžig tudi pozimi.

Poleg servisnih storitev vam nudimo tudi:

 • MENJAVA POŠKODOVANIH DELOV

Poškodovane dele vam nadomestimo z novimi ali po želji poskrbimo za varjenje karoserijskih delov.

 • RAVNANJE NA RAVNALNI MIZI
 • RAVNANJE MANJŠIH POŠKODB
 • POPRAVILO TOČE

Popravilo pločevine brez lakiranja je tehnika, s katero vam saniramo vdrtine in vdolbine na karoseriji vozila, pod pogojem, da lak na vozilu ni poškodovan ali počen. Prednost pri tej tehniki je, da bo vaše vozilo ostalo v prvotnem laku s tem se izognete skrbem zaradi nepravega odtenka vozila.

 • HLADNO POPRAVILO POŠKODB
 • MENJAVA STEKLA

Menjava stekla mora biti opravljena strokovno, saj v primeru nesreče mora ostati v vašem vozilu in služiti vaši varnosti.

 • LIČANJE

Na voljo imamo sušilno komoro in lakirnico in mešalnico barv. Uporabljamo samo originalne barve, katere tudi sami ustrezno vašemu odtenku vozila zmešamo. Naša storitev se izvaja strokovno in kvalitetno za vse znamke vozil.

 • POLIRANJE

S to vrstnim načinom dosežemo sprotno čiščenje vozila oziroma nego vozila. Lak z leti izgubi sijaj k temu pripomore napačno pranje vozila, razne poškodbe. Naš paket za poliranje bo vašemu vozilu povrnil sijaj. Vsako vozilo po poliranju zaščitimo tudi z premazom, tako, da dolgo ohrani popoln izgled.

 • POLIRANJE LUČI

Obnovimo vam žaromete, da zopet svetijo kot novi brez madežev. Odstranjujemo praske v plastičnem steklu žarometa, ki nastanejo zaradi poškodb.

 • ROČNO PRANJE VOZILA
 • NOTRANJE ČIŠČENJE VOZILA
 • KEMIČNO ČIŠČENJE VOZILA
 • VGRADNJA PARKIRNIH SENZORJEV
 • OPTIČNA NASTAVITEV KOLES IN PODVOZJA

Preveri se geometrijo vozila po prometni nesreči ali udarcu. Na ta način omogočimo manjšo in enakomerno obrabo pnevmatik, manjšo porabo goriva, boljše upravljanje z vozilom in varnejšo vožnjo.

 • POPRAVILO ELEKTRO INŠALACIJE
 • TESTIRANJE AKUMULATORJEV

Pri testiranju se opravi merjenje napetosti, obremenitveni test, polnjenje in odjem.

 • PRODAJA PNEVMATIK IN PLATIŠČ
 • MONTAŽA VLEČNIH NAPRAV IN DODATNE OPREME

Vse vlečne kljuke so ustrezno certificirane in primerne za takojšno vgradnjo.

 • HRAMBA PNEVMATIK

V času, ko menjamo pnevmatike, se srečujemo tudi z njihovim skladiščenjem.

OB OBISKU SERVISA OPEL PREJMETE KUPON ZA TAXI

Prevoz v vrednosti 7€!

Kupon takxi 7€

Opel service Plus

Program Opel Servis Plus je namenjen vozilom Opel, starejšim od 4 let, in vam nudi še boljše popuste na ceno nadomestnih delov in na delo serviserjev. Starejše kot je vaše vozilo, višji je popust. S storitvami Servis 4+ prejmete originalne nadomestne dele in strokovne storitve pooblaščenih serviserjev, zato ne tvegajte, in ne vzdržujte svojega vozila pri nepooblaščenih serviserjih. Obisk pooblaščenih Opel servisov se resnično izplača, saj lahko z rednim vzdrževanjem pri pooblaščenih servisih uveljavljate 2 letno garancijo na vozilo, 12 letno garancijo proti koroziji, dodatno jamstvo in Opel Asistenco za skupen čas 4 let od dneva nakupa vašega Opel vozila ali do 120.000 prevoženih kilometrov, kar nastopi prej.

GLAVNE PREDNOSTI OPEL SERVISA V POVEZAVI S PROGRAMOM SERVIS PLUS:

 1. Zagotavljamo strokovnost izvedbe
 2. Poskrbimo za ažurne posodobitve vašega vozila.
 3. Uporabljamo le visokokakovostne originalne dele in maziva.
 4. Skrbimo za okolje skladno z zakonskimi predpisi.
 5. Nudimo vrhunsko diagnostiko s specializiranimi diagnostičnimi orodji.
 6. Nudimo konkurenčne cene.
 7. Z vami se dogovorimo o potrebnih popravilih pred pričetkom dela.
 8. Vodimo arhiv vašega vozila in vam na podlagi tega svetujemo.

Zaradi varnosti in zanesljivosti vozila ter za ohranjanje njegove vrednosti je pomembno, da so vsa servisna opravila urejena v priporočenem času.

Letni obisk servisne delavnice je tudi priložnost, da se opravi celovit diagnostični pregled vašega vozila in izvede posodobitve, ki jih je OPEL pripravil od časa, ko je vaše vozilo zapustilo tovarno.

Za naročilo na servis nas lahko pokličete na telefon +386 1 42 32 535 ali izpolnite elektronsko prijavo na servis.

Ob servisu Opel pridobite!

BREZPLAČNO

zunanje čiščenje vozila

Brisalci

ORIGINAL Opel -50%

  Naročite se na servis!

  Z veseljem vam pomagamo

  Pomembno!

  Pri Avtocentru Trobec, nam vaša varnost in zaupanje veliko pomenita. Vse servisne storitve in zavarovalniška popravila bomo izvajali pod strogimi pogoji, ki smo jih bili primorani sprejeti zaradi dane situacije.

  Servis vozil se izvaja:

  • Potrebna predhodna naročila. Na ta način omogočimo, da preprečimo srečevanje na naši lokaciji.
  • Sprejemanje in izdajanje vozila se izvaja v sprejemni pisarni, kjer je nameščeno pleksi steklo, ki skrbi za vašo in našo varnost.
  • Po prevzemu in izdaji se vaše vozilo v celoti razkuži in ustrezno zaščiti.
  • Na servis ne morate počakati na naši lokaciji, zato vam omogočamo brezplačen bon za Taxi prevoz. Možnost imate tudi pridobiti nadomestno vozilo, ki je prav tako razkuženo po vsakem vračilu.
  • Plačilo servisnih storitev vam priporočamo s kartico.

  Ko je treba, smo tu, da skrbimo za vaše vozilo!

  Ekipa AC Trobec